KAVOS APARATŲ NUOMA BIURAMS

Kiekvienas verslas vertas mėgautis gera kava biure!
Biurams tiekiame šviežio skrudinimo kavą ir kavos aparatus. Išanalizavę biuro poreikius, parenkame optimalius individualizuotus sprendimus, rekomenduojame, kokius kavos aparatus bei kokia kavą turi rinktis biurai. Atsižvelgdami į biuro darbo pobūdį, darbuotojų skaičių, galime pasiūlyti mažus, vidutinio dydžio bei galingus didelius kavos aparatus.
FRANKE kavos aparatus pasiūlysime pirmenybę natūraliam pienui teikiančiam klientui, o ANIMO kavos aparatai gėrimų gamybai gali naudoti tiek sausą, tiek natūralų pieną. Mažesniems biurams dažnai montuojami Jura bei Philips kavos aparatai. Sumontavę kiekvieną aparatą, jį sukalibruojame pasirinktai kavos rūšiai ir apmokome klientus tinkamai naudoti bei prižiūrėti įrangą.

 

 

KAVOS DEGUSTACIJOS IR EDUKACINĖS PROGRAMOS

Gera, kokybiška, šviežia kava biure - mūsų pagrindinė misija.

Kavos pažinimas yra ilgas, nenutrūkstantis ir malonus procesas: nuolat semiamės žinių, atrandame naujovių, tobulėjame, tą patį siūlome ir savo klientams. Kai atrandame įdomių naujų produktų, visada skubame pasidalinti – rengiame degustacijas, baristų mokymus, kavos ragavimo (coffee cupping) praktikas bei edukacines programas.  

ŠVIEŽIA KAVA BIURAMS

Pagrindinį dėmesį skiriame svarbiausiems kriterijams, lemiantiems kavos kokybę – kilmės šaliai, sudėčiai ir šviežumui. Mūsų tiekiama kava yra skrudinama Lietuvoje, todėl visada esame tikri, kad ji yra šviežia. Skrudindami Lietuvoje, galime lanksčiau ir greičiau reaguoti į besikeičiančią situaciją, galime atsižvelgti į savo klientų skonio ypatumus bei poreikius. HotCup kavos asortimentas nuolat papildomas naujomis kavos rūšimis – vis atrandame naujus kavos mišinius, derinius, skrudinimo balansą ir tuo dalinamės su mūsų kavos gerbėjais. Šviežiai skrudintą kava rekomenduojame suvartoti per 3 mėnesius, nors iš tiesų vartojimui ji tinkama ne trumpiau nei 12 mėnesių.   

KAVOS APRATŲ APTARNAVIMAS BEI REMONTAS

Mūsų kvalifikuoti technikai operatyviai atlieka kavos aparatų aptranavimo bei remonto darbus. Gamintojų mokymai padeda nuolat kelti mūsų techninių žinių lygį todėl 99% kavos aparatų sutrikimų yra pašalinami net ir kliento biure per maksimaliai trumpą laiką. Esant sudėtingesnio gedimo atvejui sugedęs aparatas keliauja į mūsų dirbtuves, o klientui tuoj pat sumontuojamas pakaitinis kavos aparatas. Greita reakcija mums leidžia užtrikrinti, kad niekam nepritrūktų kavos puodelio.

VAISIŲ TIEKIMAS BIURAMS

Vitaminai – sveikatos ir geros savijautos garantas. Vaisiais biure rekomenduojame mėgautis kasdien. Na vienerius metus dirbame su patikimu partneriu - Snackbox, kurie vaisius ir užkandžius kruopščiai atrenka prieš veždami į kliento biurą, tad galime būti užtikrinti dėl produktų kokybės. Vaisių dėžutės suformuojamos atsižvelgiant į tai, kokie vaisiai būdingi tam tikram sezonui, taip užtikrinama, kad biurus pasiektų geriausios kokybės einamojo laikotarpio vaisiai.   

VARTOJIMO PREKIŲ TIEKIMAS BIURAMS

Nuolatos stebime biurų funkcionavimo ypatybes, jas analizuojame bei operatyviai prisitaikome prie kintančių poreikių. Todėl nuolat plečiame savo siūlomą asortimentą, esame pasiruošę tiekti viską, ko gali prireikti biuro virtuvėlėje ( jei šiandien kažko dar neturime, tai rytoj jau turėsime). Didžiausią asortimento dalį biuro virtuvėlei be kavos sudaro arbata, cukrus, pienas, sirupas, gaivieji gėrimai, vaisiai, užkandžiai, vis dažniau biurai užsisako įvairius pagardus bei prieskonius. Bendradarbiaujame su kepyklėlėmis ir desertinėmis, galime tiekti jų šviežius gaminius tiesiai į Jūsų biurą.

GERIAMOJO VANDENS SISTEMOS BIURAMS

Vanduo yra pagrindinis energijos šaltinis organizmo gyvavimui, todėl labai svarbu užtikrinti filtruoto/švaraus vandens tiekimą biuruose. Mes savo klientams siūlomos rinktis daugiafunkcinius išmanius vandens aparatus. Moderni įranga, jungiama prie vandentiekio sistemos, užtikrina geriamojo vandens kokybę, padidina panaudojimo efektyvumą ir mažina poveikį aplinkai. Įsigiję vieną įrenginį, mėgausitės švariu geriamu gazuotu/negazuotu vandeniu, galėsite pasirinkti vandens temperatūrą (šaltas, vėsus, šiltas, verdantis). Jūs niekada nebepritrūksite švaraus bei kokybiško geriamo vandens, nebereikės rūpintis vandens tiekimu buteliuose, galėsite atsisakyti virdulio

Vandens aparatai gali būti laisvai pastatomi, tačiau dažniausias sprendimas pastaruoju metu yra į baldą įmontuojami vandens aparatai.  Esame gamintojų WATERLOGIC bei ZIP HydroTap atstovai.